Actualiteit

Nieuwsoverzicht

๐—–๐—›๐—”๐—ฅ๐—š๐—˜๐Ÿฑ๐Ÿต: ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ฎ๐—ฏ๐—ฒ๐—น ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ด โ€˜๐˜€๐—ป๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ๐—ปโ€™ โšก

๐—–๐—›๐—”๐—ฅ๐—š๐—˜๐Ÿฑ๐Ÿต: ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ฎ๐—ฏ๐—ฒ๐—น ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ด โ€˜๐˜€๐—ป๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ๐—ปโ€™ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜€๐—ป๐—ฒ๐—น๐˜„๐—ฒ๐—ด. โšก

 

Een van de pijlers van BRIER59 wordt CHARGE59: ons eigen laadplein dat we samen met partnerย Equans Nederlandย gaan exploiteren. Opgericht vanuit de overtuiging: ‘laden aan de snelweg kan en moet comfortabeler’!

 

๐˜Œ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ต๐˜ณ๐˜ช๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ

 

Op dit moment rijden er in NL 320.000 Electric Vehicles rond. Tel hierbij de 180.000 PHEV en je hebt aan marktaandeel van 7,5%, terwijl het marktaandeel van verkochte EVโ€™s al op 25% van de totale autoverkopen zit. Dit aantal zal extreem toenemen, aangezienย vanaf 2035 er in EU-landen geen enkele nieuwe auto of bestelwagen meer verkocht mag worden met een benzine of dieselmotor. Deze groei zal de vraag naar laadplekken doen exploderen.

Volgens ons zal de EV-lader van de toekomst (naast thuis) willen laden op een comfortabele plek waar snelheid van laden en een fijne omgeving samen komen. Geen plek waar je eindeloos moet wachten met je notebook op je schoot.

 

๐˜Š๐˜๐˜ˆ๐˜™๐˜Ž๐˜Œ59

 

BRIER59 is straks in NL het laatste overgebleven private terrein in eigendom aan een snelweg. Dagelijks komen hier dubbelbaans ongeveer 102.000 passanten voorbij. Een mooie plek dus om (weliswaar ondergeschikt aan BRIER) een interessante laadlocatie te realiseren.

Acht snellaadpunten (!) en 16 AC laadpunten recht voor de deur moeten bezoekers gaan faciliteren met stroom voor hun EV. Dankzij vroegtijdig ingekochte stroom gaan we scherpe tarieven hanteren, maken we deels gebruik van zonnestroom (zelf opgewekt) en kan je als wachtende, werkende klant ondertussen gratis werken in het 370m2 groene atrium van BRIER59, met uiteraard koffie, nette toiletten en eten binnen handbereik. Als eerste in NL gaan wij via een LED-scherm op onze reclamemast (40m hoog) aan de snelweg ook de dagprijzen per KW/h communiceren. De consument krijgt hiermee duidelijkheid over zijn laadtarief.

 

Heb je als organisatie nu interesse om samen te bezien welke afspraken we kunnen maken rondom snelladen van je bedrijfswagenpark? Mail ons dan even opย info@charge59.nlย en dan kijken we graag samen verder.