Actualiteit

Nieuwsoverzicht

๐——๐—ฒ ๐—ก๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐—˜๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ต๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป; ๐˜„๐—ฒ ๐—ฐ๐—ฎ๐—ปโ€™๐˜ ๐˜„๐—ฎ๐—ถ๐˜ ๐˜๐—ผ ๐—ฏ๐˜‚๐—ถ๐—น๐—ฑ: ๐—Ÿ๐—˜๐—š๐—ข!

๐——๐—ฒ ๐—ก๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐—˜๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ต๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป; ๐˜„๐—ฒ ๐—ฐ๐—ฎ๐—ปโ€™๐˜ ๐˜„๐—ฎ๐—ถ๐˜ ๐˜๐—ผ ๐—ฏ๐˜‚๐—ถ๐—น๐—ฑ: ๐—Ÿ๐—˜๐—š๐—ข!

 

Na vele gesprekken met allerlei betrokkenen, komt de realisatie van โ€˜De Nieuwe Eindhovenโ€™ dichterbij. Aangezien we bij Stein Ontwikkeling en Verhuur niet kunnen wachten met bouwen, hebben we deze 110cm hoge LEGO DNE-maquette alvast gebouwd. Het is Horizon Creative gelukt om door heel Europa enkele tienduizenden โ€˜STEINENโ€™ in te kopen, zodat deze verlichte mini-toren vanaf nu te zien is op ons kantoor. LEGO is tijdloos, tastbaar, interactief en een tikkie eigenwijs t.o.v. de ultramoderne Artist Impressions en website (beide in ontwikkeling). Wie is er niet groot mee geworden?

 

Wil jij thuis ook bouwen aan โ€˜De Nieuwe Eindhovenโ€™? Reageer dan even via de website of stuur een mail naar Stein, dan verloten wij รฉรฉn 34cm hoog bouwpakket (in een exclusieve DNE LEGO-doos met instructie) onder de geรฏnteresseerden.

 

๐™’๐™–๐™–๐™ง ๐™จ๐™ฉ๐™–๐™–๐™ฃ ๐™ฌ๐™š ๐™ฃ๐™ช? ๐™€๐™š๐™ฃ ๐™ฉ๐™ค๐™ง๐™š๐™ฃ ๐™ซ๐™ค๐™ค๐™ง ๐™ž๐™š๐™™๐™š๐™ง๐™š๐™š๐™ฃ!

 

Inmiddels heeft het ontwerp een stevige upgrade gehad. Er zijn boven het openbare plein twee extra terrassen toegevoegd. DNE is 75 meter hoog, omvat 180 woningen, waarvan 18 lagen en 10 appartementen per laag. Per verdieping een gezonde mix tussen sociale-, midden- en dure huurwoningen. Ook op de hogere verdiepingen, waarmee we dus diverse sociale penthouses in het centrum van Eindhoven creรซren. Dit, opgeteld met het openbare plein aan de Vestdijkย en de 2 gezamenlijke groene terrassen, zorgt ervoor dat โ€˜De Nieuwe Eindhovenโ€™ met recht โ€˜een toren voor iedereenโ€™ genoemd mag worden! De aannemer is geselecteerd, we zijn bezig met de omgevingsdialoog en verwachten de verkoop van de toren begin 2022 af te ronden.

 

Samen (lego) bouwen aan een nog mooier Eindhoven!