Actualiteit

Nieuwsoverzicht

Stein en PUYCK kopen kantoortoren Rabobank Oss aan

Toen het Rabobankkantoor op de markt kwam, hebben wij niet lang geaarzeld. Een triple A-locatie in een groeiende gemeente!

De Gemeente Oss heeft de afgelopen jaren flinke stappen gezet met nieuwe gebiedsontwikkelingen, een heldere toekomstvisie en veel groeipotentieel. Iets wat Het Rijk onlangs heeft onderkend door Oss te bestempelen als stad waar grootschalige woningbouw kansen liggen en waar de gemeente kan worden gesteund met subsidies. Zeker het gebied Raadhuislaan Noord is hierbinnen een prachtige kans. Deze plek past precies binnen onze ambities zoals onlangs verkondigd in een interview in Bedrijvig Online.

De locatie van het huidige gebouw vraagt om een bijzondere woontoren.  Op een kleine 700m loopafstand bereik je zowel het Centraal Station als het hart van het stadscentrum. Een mooie kans om de -elders geleerde lessen- hier te gaan toepassen. Dit doen we niet alleen, maar samen met onze buurman in Brier59: PUYCK. Een bewezen samenwerking en een ’thuiswedstrijd’ voor beiden!

Komende periode gaan we samen met PUYCK broeden op een opvallende ontwikkeling. Een plan dat past bij Oss met ongetwijfeld weer een eigenwijs element daarin.

Aangezien we de tijd nemen voor deze plannen, zal de huidige kantoortoren straks tijdelijk verhuurd gaan worden door ons. Heb je interesse? Neem dan contact op via de bekende kanalen.