Actualiteit

Nieuwsoverzicht

Aankoop Rabobank kantoor Heesch Cereslaan een feit

Het pand wordt herontwikkeld tot een nieuw gezondheidscentrum voor Heesch. Hierbij zijn diverse huisartsenpraktijken betrokken. Corné Roovers, directeur Bedrijven van Rabobank Oss Bernheze: “al vele jaren wordt er in Heesch overleg gevoerd over een clustering van gezondheidszorg. Nu ons pand door de verdere virtualisering en automatisering van dienstverlening overbodig is geworden, zijn wij blij dat wij bij de gunning van dit pand de maatschappelijke aspecten daarvan in de beoordeling een rol hebben kunnen geven. Hiermee kunnen wij in samenwerking met de twee initiatiefnemers voor Heesch een passende invulling geven waardoor het pand ook in de toekomst een belangrijke plek voor iedere Heeschenaar zal blijven. Wij wensen de ontwikkelaars veel succes met de realisatie van de plannen.”

 

Het pand wat aan de ‘poort’ van Heesch is gelegen leent zich door de goede bereikbaarheid, parkeervoorzieningen en flexibele indeling, goed voor een multifunctioneel medischcentrum met een combinatie van huisartsen, apotheek, fysiotherapie en aanverwante zorgdiensten. Citaat Sjon Reijers, directeur Rehoma BV; ”afgelopen anderhalf jaar hebben we samen met o.a. de huisartsen gewerkt aan een ambitieus plan om het fraaie kantoor van de Rabobank aan de Cereslaan een nieuwe invulling te geven. Al langere tijd waren de zorgverleners in Heesch op zoek naar een gezamenlijke huisvesting. De mogelijkheden van het pand aan de Cereslaan bracht alle partijen samen. Komende tijd gaan we de voorbereidingen starten voor de verbouwing en vervolgen wij de gesprekken met de overige geïnteresseerde medische professionals.

 

Wij danken de Rabobank voor het vertrouwen, waardoor we komende tijd onze ambities kunnen uitvoeren. Een mooi plan voor alle betrokkenen, waar wij met veel plezier voor de lange termijn bij betrokken blijven als eigenaar”.

 

Meer informatie:

Artikel in AD

Artikel op Rabobank.nl