Actualiteit

Nieuwsoverzicht

Stein verkoopt DNE aan van de Ven en Investe

Na een intensieve due diligence-periode van een half jaar, was woensdag de overdracht van ons bedrijf ‘De Nieuwe Eindhoven BV’ met daarin 180 woningen in centrum Eindhoven aan Bouwbedrijf van de Ven uit Veghel en investeerder Investe uit Eindhoven.

 

Wat zijn we blij met deze deal! Een prachtig slot van een avontuur van zes jaar ‘De Nieuwe Eindhoven’. Onze gezamenlijke lijn om te gaan voor een gave toren i.p.v. maximale aantallen, kwaliteit voor kwantiteit, betaalt zich uit, maar vooral trots dat we ons als zeer compact bedrijf mooi staande hebben gehouden tussen al het ontwikkel-geweld in deze bloeiende, groeiende (en gloeiende 💡 ) stad.

 

Natuurlijk betekent dit voor Stein een schitterend financieel resultaat, maar veel fijner is het dat we vanaf 2025-2026 vol trots daadwerkelijk voorbij deze toren in het centrum kunnen wandelen. Ook stelt de verkoop ons verder in staat om lokaal door te investeren in nieuwe initiatieven. Plannen waaraan we op dezelfde manier iets kunnen bijdragen en die we vooral leuk vinden!

 

𝐖𝐚𝐚𝐫𝐨𝐦 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐤𝐨𝐩𝐞𝐫?
DNE is ons ‘kindje’ geworden en de interesse in de toren was groot. Met deze kopers hebben we een mooie eigenaar gevonden. Bouwbedrijf van de Ven is een gezond familiebedrijf met een serieuze portefeuille en ervaring met hoogbouw. Een lokaal bedrijf dat ‘dezelfde taal’ spreekt als wij. Investe is een betrouwbare investeerder met haar wortels in Eindhoven, een echt rood-wit hart. Samen gaan zij de realisatie en eindbelegging van de toren op zich nemen. DNE blijft zoals ze is, inclusief de sociale penthouses en het sociale terras. Wij blijven met Stein Ontwikkeling en Verhuur betrokken tot start-bouw.

 

We kijken uit naar de verdere samenwerking en bedanken Lucas Francken, Bob Beekman MSc RT, Pieter van Santvoort MRICS REV RT RM Paul Vervoort Msc RA CIA, Frank van de Ven en collega’s, Simon van den Boomen en VSR Makelaars voor hun rol in de totstandkoming van deze overeenkomst. Tot slot een shout-out aan alle betrokkenen in de afgelopen jaren: Gemeente Eindhoven, Niels Ponjee , Paul Diederen, Steven Delva en alle anderen.

 

‘𝘛𝘢𝘬𝘦 𝘵𝘪𝘮𝘦 𝘵𝘰 𝘤𝘦𝘭𝘦𝘣𝘳𝘢𝘵𝘦 𝘺𝘰𝘶𝘳 𝘴𝘶𝘤𝘤𝘦𝘴𝘴𝘦𝘴. 𝘠𝘰𝘶𝘳 𝘩𝘢𝘱𝘱𝘪𝘯𝘦𝘴𝘴 𝘪𝘴 𝘧𝘰𝘶𝘯𝘥 𝘪𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘫𝘰𝘶𝘳𝘯𝘦𝘺!’

 

Meer informatie:

 

LinkedIn:
https://www.linkedin.com/posts/activity-7131166595644551168-oROR?utm_source=share&utm_medium=member_desktop

 

Eindhovens Dagblad:
https://www.ed.nl/eindhoven/woontoren-de-nieuwe-eindhoven-verkocht-aan-belegger-en-bouwer-werk-begint-mogelijk-volgend-jaar-al~a2c628da/

 

Quote:
https://www.quotenet.nl/vastgoed/a45872435/stenendeal-brabantse-quote-500-broers-kopen-sokkeltoren-in-eindhoven/