Actualiteit

Nieuwsoverzicht

Start verkoop De Brouwplaats te Nistelrode

Op 20 mei tussen 17u en 18.30u start de verkoop van het project de Brouwplaats in Restaurant ’t Pumpke. De afgelopen periode is het plan op het voormalige Brouwershoeve terrein verder uitgewerkt. We hebben gemerkt dat er heel veel belangstelling is voor de diverse woningen in het plan. Er worden een aantal luxe koopappartementen aangeboden, patiowoningen en huurwoningen. WIj merken dat er vooral behoefte is van mensen uit de directe omgeving van Nistelrode die graag wat kleiner willen wonen. En waar kan dat beter dan aan de “parade van Nistelrode”?

 

Op 20 mei zijn alle verkoopprijzen bekend, wij verwachten in de verkoop te gaan vanaf circa โ‚ฌ315.000 VON. De verhuur van de huurwoningen zal pas later starten. Maar voor geinteresseerden is er wel al informatie beschikbaar over deze huurwoningen op 20 mei aanstaande in ’t Pumpke te Nistelrode.

 

Op dit moment wordt gewerkt aan het bestemmingsplan voor De Brouwplaats. Wij hopen dat eind dit jaar nog gestart kan worden met de sloop van een aantal gebouwen die nog op de locaties staan waar de nieuwe appartementen en woningen moeten komen.

 

Lees hier het volledige artikel in het Brabants Dagblad d.d. 08-05-2019