Nieuws

Start bouw Brouwplaats in zicht!

De grens van het aantal verkochte eenheden van project 'De Brouwplaats' is bereikt en daarom hebben wij gisteren de kopers geïnformeerd dat de bouw gaat starten. De luxe appartementen en patiowoningen zijn gelegen op een unieke locatie in het centrum van Nistelrode. 'De markt' laat hiermee zien graag wat meer te willen betalen voor een woning, als er maar voldoende kwaliteit wordt geleverd. Met aannemer (Koninklijke) Van der Heijden aan boord, zit dit wel goed. We kijken uit naar de start bouw in januari 2020 en de start van de sloopwerkzaamheden december 2019. Uiteraard zullen wij de omgeving vooraf informeren over de planning, waarbij we overlast zo minimaal proberen te houden.

Lees meer

Veel aandacht voor project ‘Green Villa’

Veel internationale en nationale aandacht voor ons project 'Green Villa' met architecten Winy Maas (MVRDV), Gijs Rikken en initiatiefnemer Theobert van Boven.

Lees meer

Start verbouwing GHC ‘Ceres’ na bouwvak

Nu de laatste medische partners -komende tijd- worden gecontracteerd, zal direct na de bouwvak de verbouwing het het nieuwe gezondheidscentrum van start gaan. Het is een hele operatie, maar de verwachting is dat deze verbouwing binnen 6 maanden afgerond kan worden. Eind januari-februari 2020 moet het centrum operationeel zijn. Binnenkort verschijnt hier een video, waarin de stand van zaken wordt gepresenteerd. Meer info: https://www.bd.nl/oss-e-o/zorgmagneten-trekken-medisch-centrum-ceres-snel-vol-br~a30bda14/

Lees meer