Actualiteit

Nieuwsoverzicht

Het is zover!

𝐇𝐞𝐭 𝐢𝐬 𝐳𝐨𝐯𝐞𝐫: 𝐝𝐞 𝐁𝐑𝐈𝐄𝐑59 𝐥𝐢𝐧𝐞-𝐮𝐩 𝐢𝐬 𝐫𝐨𝐧𝐝 𝐞𝐧 𝐰𝐞 𝐠𝐚𝐚𝐧 𝐛𝐨𝐮𝐰𝐞𝐧!

Het was een uitdagende rit, maar het is gelukt: op de grens van ’s-Hertogenbosch en Oss, direct aan de snelweg A59, gaan wij BRIER59 realiseren. Een eindresultaat waar we trots op zijn, want het viel eerlijk gezegd niet mee om dit te bereiken.

 

Bij Stein Ontwikkeling en Verhuur lopen we warm voor uitdagende projecten, maar soms is er wel een erg lange adem nodig. In een speelveld met partners zoals de gemeente, provincie, overheid, Rijkswaterstaat en grote oliereuzen, is het best even schipperen. Neem hierbij de gesprekken met horeca-partijen midden in COVID-tijd en je hebt precies wat je wilde: een uitdaging!

 

Niets illustreert beter wat we binnen Stein ervaren hebben, dan de Wet van Hofstadter: ‘𝘌𝘷𝘦𝘳𝘺𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨 𝘵𝘢𝘬𝘦𝘴 𝘭𝘰𝘯𝘨𝘦𝘳 𝘵𝘩𝘢𝘯 𝘺𝘰𝘶 𝘦𝘹𝘱𝘦𝘤𝘵’. Ondanks de vele ups-and-downs zijn we wél waar we willen zijn.

 

Back to BRIER59:

 

𝑾𝒐𝒓𝒌. 𝑬𝒂𝒕. 𝑪𝒉𝒂𝒓𝒈𝒆.

Een begane grond waarin we vijf restaurants optrekken rond een royaal atrium. Een groene oase waarin men kan werken, ontmoeten, eten & drinken of verblijven met het gezin. Of dit nu Taco Bell, Restaurant Ome toon, Burger King, Subway of juist koffie van een bekend koffielabel is. De meeste restaurants zijn ook via de 100m lange drive-thru te bereiken of via een moderne curbside pick-up.

 

Met EQUANS (voorheen Engie, wereldwijd grootste energiespeler) gaan we samen een prachtige EV-laadomgeving met acht snellaadpunten en veertien AC-laadpunten exploiteren. Aan de achterzijde komen 140 parkeerplaatsen die, naast een eigen afrit op de A59, te bereiken zijn vanuit het achterland (zoals Oss, Heesch etc.). Een 40m hoge mast geeft ons gelegenheid om met het snelwegpubliek te communiceren. Een unieke situatie in NL.

 

Op de verdieping maken we 1000 m2 kantoorruimte. Met veel groen, veel glas, een duidelijke afscheiding van geluid en lucht, maar toch interactie met het grote atrium. Met 110.000 voorbijgangers per dag is dit een prachtige zichtlocatie. Vanuit Stein zijn we zó enthousiast dat we 250 m2 zelf gaan betrekken. De ideale bereikbaarheid, het groene achterland, de zichtlocatie en de faciliteiten beneden hebben ons helpen beslissen.

 

Op dit moment voeren we rustig gesprekken met kantoorpartijen die geïnteresseerd zijn op deze locatie te huren en die bij ons bedrijf passen. Een plek waar we inspelen op de nieuwe kantoorwensen na het COVID-tijdperk. Klinkt dit interessant voor jouw bedrijf en wil je samen het avontuur aan? Neem dan contact met ons op.

 

De komende jaren blijven wij met enorm veel plezier eindbelegger van BRIER59 en het laadpark. Binnenkort volgt meer info.