Actualiteit

Nieuwsoverzicht

Hier timmert ๐Ÿ”จ Stein โ€˜aan de wegโ€™

Yesss! Na 13 jaar troosteloze ruรฏnes, is het eindelijk zover. Vandaag zijn de eerste stappen van het sloopproces genomen. Nog dit jaar verdwijnt het oude gebouw om vanaf week 2 te gaan bouwen aan de toekomst:ย BRIER59 en CHARGE59. Alles vanuit ‘onze missie’ dat een verblijf aan de snelweg veel comfortabeler kan zijn dan nu wordt aangeboden.

 

๐˜๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ ๐Ÿด ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ต๐˜ณ๐˜ช๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ โšก ๐˜ข๐˜ถ๐˜ต๐˜ฐ…

 

Van ezel- tolhuisje 250 jaar geleden naar moderne highway-hub waar laders van een elektrische auto en overige bezoekers comfortabel kunnen verblijven tijdens het werken, om te eten of tijdens de reis. Work.ย Eat. Charge.

 

We zijn trots om met Stein Verhuur eigenaar te mogen blijven van deze unieke plek met restaurants, kantoren, dubbele drive-thru en laadvoorzieningen direct aan de snelweg EN het achterland. BRIER (afkorting barriรจre) 59 (snelweg-nummer) moet de inkom van de omliggende gemeenten weer wat meer smoel geven dan afgelopen 13 jaar het geval was.

 

De omgevingsvergunning is door gemeente Oss afgegeven, de aannemer is rond en voor de zomervakantie 2023 moet BRIER59 het levenslicht zien. Er is voldoende te vertellen over het toch wel pittige voortraject, dus komende periode gaan wij diverse bouwplaats bezoeken initiรซren voor de geรฏnteresseerden. Daarover later meer.

 

Dank aan de vele samenwerkende partners die geloven in deze plannen: ABN AMRO Bank N.V.,ย Gemeente Oss,ย EQUANS Nederland,ย Rijkswaterstaatย en natuurlijk alle huurders.

 

Wil je als bedrijf samen met ons op een unieke plek je kantoor vestigen? Laat het ons dan even weten โœ‰๏ธ